prive excursie

privé excursie

Privé Excursie Boeken!

Op privé excursie met Tejeda Tours. Ga met ons mee!

  • Op maat gemaakt
  • Eigen reisgezelschap
  • Nederlands sprekende gids
  • Comfortabele 9 persoons bus

Mogelijkheden

Osbourne stier
Ontdek Andalusië!

Ga je liever met je eigen reisgezelschap op pad? Dan is een privé excursie een goed idee. Laat je door je Nederlands sprekende gids naar de leukste plekjes van Andalusië brengen! Je zou één van onze standaard excursies kunnen laten uitvoeren maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. Je zou kunnen gaan wandelen in de bergen, zeilen op zee, een wijnbodega bezoeken, apen kijken in Gibraltar… het aanbod is groot. Mocht je zelf al concrete plannen hebben dan maken we daar graag een prijs voor. Als je meer informatie wilt, neem dan contact met ons op voor overleg. We adviseren je graag!

Prijs privé excursie Boeken!

De kosten voor een privé excursie zijn natuurlijk afhankelijk van wat je gaat doen. Bespreek je wensen met ons en wij laten je weten wat het kost. Houdt rekening met een prijs vanaf EUR 250,- voor een dagexcursie met 4 personen.

Opmerking

Naast dagexcursies in onze 9 persoons bus kunnen we ook meerdaagse uitstapjes organiseren. En dat kan ook met meer personen dan dat er in onze bus passen. Dan huren we een mooie bus met chauffeur. Geen probleem.
Zeker als je wat verder weg wilt, zoals naar Sevilla of Córdoba, is een overnachting een goed idee. Doordat we al jarenlang complete rondreizen organiseren hebben we goede contacten en weten we waar je moet zijn.
Een hele bijzondere excursie is een bezoek aan Marokko. Je stapt op de boot en in een uur ben je in een compleet andere wereld.

Neem contact met ons op in het geval je vragen hebt.

Ga naar het overzicht van al onze excursiesBoeken!

Complete rondreizen door Andalusië vind je bij Tejeda Travel