excursies

excursies

Excursies Boeken!

Ben je op vakantie in Zuid Spanje en zou je graag wat meer van de streek willen zien? Er is veel te ontdekken in Andalusië. Tejeda Tours biedt leuke kleinschalige excursies aan. Ga met ons mee!

Excursie Granada

excursies Granada

Tijdens deze excursie ga je in een kleine groep de prachtige stad Granada verkennen. De Nederlands sprekende gids laat je de leukste plekjes van de stad zien. Tijdens een bezoek aan de Moorse wijk en de prachtige paleizen leer je de geschiedenis van Andalusië kennen.  Entree van het paleis Alhambra is onder voorbehoud van beschikbaarheid van kaartjes (informeer naar de mogelijkheden). Maar ook zonder het Alhambra is een bezoek aan de stad meer dan de moeite waard! Meer informatie over de excursie GranadaBoeken!

Excursie Caminito del Rey

excursies Caminito del Rey

Ga mee en maak de spectaculaire wandeling Caminito del Rey! Je loopt op een smal pad door de kloof bij El Chorro. Het (veilige) pad heeft op sommige stukken glasbodem waar je 100 meter naar beneden kijkt. Het is een adembenemende belevenis in de prachtige natuur. Dit mag je niet missen! Meer informatie over de Excursie Caminito del ReyBoeken!

Excursie El Torcal

excursies El TorcalDeze excursie is een leuke mix van natuur en cultuur. We rijden naar het kleine maar spectaculaire natuurpark El Torcal. Hier maken we een eenvoudige maar indrukwekkende wandeling tussen de uitgesleten rotssteenformaties. Je hebt fantastisch uitzicht en berggeiten en roofvogels zijn bijna gegarandeerd. Daarna gaan we naar de typisch Andalusische stad Antequera waar we onder andere een fort uit de tijd van de Moorse overheersing zullen bezoeken. Meer informatie over de Excursie El TorcalBoeken!

Excursie Málaga

excursies Málaga

Málaga is een interessante havenstad. In de afgelopen jaren is de stad ontzettend opgeknapt en nu een heuse trekpleister geworden. Naast de historische gebouwen zijn er bijvoorbeeld ook nieuwe musea geopend en is er een fijne jachthaven aangelegd. Je beklimt de burcht Gibralfaro vanwaar je een fantastisch uitzicht hebt over de stad. De gids laat je de leukste plekjes van de stad zien! Meer informatie over de Excursie MálagaBoeken!

Excursie Frigiliana

excursie FrigilianaHet mooie witte dorp Frigiliana ligt prachtig in de heuvels op slechts enkele kilometers van de kust. Je bent er zo maar het is een hele andere beleving dan aan de kust. Je maakt een wandeling door een rivierbedding en komt daarbij door een kloof. Daarna ga je het dorp zelf verkennen. De gids woont er al vele jaren en kan je veel vertellen. Meer informatie over de  Excursie FrigilianaBoeken!

Privé Excursies

prive excursie

Al onze excursies kunnen ook als privé excursie worden uitgevoerd. Dus alleen met je eigen gezelschap. Je kunt een standaardexcursie uitzoeken en deze eventueel aan eigen wensen aanpassen. Maar er zijn ook nog vele andere leuke uitstapjes te bedenken. We denken graag met je mee! Meer informatie over de Privé ExcursiesBoeken!

Neem contact met ons op in het geval je vragen hebt.

Complete rondreizen door Andalusië vind je bij Tejeda Travel