excursies in Torrox

excursies in Torrox

Excursies in Torrox Boeken!

Je bent op vakantie in Torrox. Wat is hier allemaal te doen?
Tejeda Tours biedt verschillende excursies in Torrox aan. Ga met ons mee!

  • Kleine groepen
  • Rustig tempo
  • Voldoende vrije tijd
  • Nederlands sprekende gids
  • Comfortabele 9 persoons bus

Ga naar het overzicht van al onze excursies

Wat te doen in Torrox

De gemeente Torrox heeft ongeveer 15.000 inwoners en is verdeeld over twee dorpen; Torrox Pueblo en Torrox Costa. Torrox Costa bestaat bijna uitsluitend uit vakantiewoningen en hotels. De reden is natuurlijk het fijne strand en de gezellige strandboulevard. Aan de strandboulevard bevindt zich de vuurtoren en er zijn wat Romeinse opgravingen te vinden.

Torrox Pueblo

Tijdens je vakantie is het misschien leuk om Torrox Pueblo te bezoeken. Dat kan met de auto maar ook met de openbare bus is het goed te bereiken. Torrox Pueblo is een typisch Andalusisch dorpje. Witgeschilderde huisjes waar je in de smalle steegjes en straatjes  het leven van alledag meemaakt.

Ook goed met de bus te bereiken is het dorpje Nerja 5 km verderop. In Nerja vind je het uitkijkpunt Balcon de Europa, beroemde druipsteengrotten en het fijne strand Burriana. Het is een wat grotere plaats en zeker een uitstapje waard. De busverbinding wordt verzorgd door de maatschappij ALSA. Op hun website zijn de actuele tijden te vinden.

Excursies in Torrox Boeken!

Als je Andalusië beter wilt te leren kennen biedt Tejeda Tours enkele excursies in Torrox aan. Ga met ons mee ontdek in een kleine groep en in rustig tempo enkel hoogtepunten van deze streek.

excursie Malaga stadsgezicht
Malaga

Málaga bijvoorbeeld is een erg leuke bestemming. Het is een fris opgeknapte en bruisende stad waar veel is te zien en te ontdekken.
Natuurlijk wil je ook een keer het Alhambra in Granada hebben gezien. Prachtige Moorse kastelen tegen de achtergrond van het hooggebergte Sierra Nevada.
Houd je van wandelen dan zijn de excursies naar El Torcal of de Caminito del Rey zeker iets voor jou!

Neem contact met ons op in het geval je vragen hebt.

Ga naar het overzicht van al onze excursiesBoeken!

Complete rondreizen door Andalusië vind je bij Tejeda Travel