excursies in Torre del Mar

excursies in Torre del Mar

Excursies in Torre del Mar Boeken!

Je bent op vakantie in Torre del Mar. Wat is hier allemaal te doen?
Tejeda Tours biedt verschillende excursies in Torre del Mar aan. Ga met ons mee!

  • Kleine groepen
  • Rustig tempo
  • Voldoende vrije tijd
  • Nederlands sprekende gids
  • Comfortabele 9 persoons bus

Ga naar het overzicht van al onze excursies

Wat te doen in Torre del Mar

Tussen Málaga en Nerja ligt de wat grotere badplaats Torre del Mar. Er is een mooi strand met een hele lange strandboulevard. Hier kun je heerlijk wandelen of zelfs fietsen huren. Als je een keer iets anders wilt dan strand dan is er keuze genoeg.

Osbourne stier
Ontdek Andalusië!

Er is bijvoorbeeld een waterpark met lange glijbanen en een groot overdekt winkelcentrum met bioscoop.

Ook leuk is het om een keer het stadje Vélez Málaga te bezoeken. Dat ligt 5 kilometer landinwaarts en is met de bus gemakkelijk te bereiken. Vélez Málaga is een typisch Spaans stadje waar gewoon wordt gewerkt en geleefd. Er is een markt, een kasteeltje, een kerk en het dorpsplein waar je lekker op het terras kunt zitten

Als je beschikking hebt over een auto kun je nog meer achterland verkennen. Er zijn prachtige routes te rijden door het natuurpark Tejeda. Daarbij kom je door kleine witte dorpje zoals Sedella en Comares. Vanuit hier zijn trouwens ook mooie bergwandelingen te maken.

Excursies in Torre del Mar Boeken!

Heb je zin om een keer op georganiseerde excursie te gaan? Bekijk dan het aanbod van Tejeda Tours eens. Onze uitstapjes zijn in kleine groepen en met Nederlandstalige gids.

excursie Caminito del Rey
Caminito del Rey

Houd je van wandelen in de natuur? Ga dan mee naar El Torcal! Dat is een klein natuurpark waar je tussen bizarre rotssteenformaties wandelt. De kans is groot dat je berggeiten en roofvogels gaat zien.
Een andere bekende wandeling is de Caminito del Rey. Superspannend! Niets voor mensen met hoogtevrees maar verder voor iedereen goed te doen.

Als je meer in cultuur bent geïnteresseerd dan kun je mee naar Granada of Málaga. In deze levendige steden leer je de geschiedenis van Andalusië kennen. De gids geeft onder meer graag uitleg over de Moorse overheersing van dit deel van het land. Verder kan hij je ook de leukste terrasjes en tapa´s barretjes leiden.

Neem contact met ons op in het geval je vragen hebt.

Wat te zien in Torre del Mar?

Ga naar het overzicht van al onze excursiesBoeken!

Complete rondreizen door Andalusië vind je bij Tejeda Travel