excursies in Nerja

excursies in Nerja

Excursies in Nerja Boeken!

Je bent op vakantie in Nerja. Wat is hier allemaal te doen?
Tejeda Tours biedt verschillende excursies in Nerja aan. Ga met ons mee!

  • Kleine groepen
  • Rustig tempo
  • Voldoende vrije tijd
  • Nederlands sprekende gids
  • Comfortabele 9 persoons bus

Ga naar het overzicht van al onze excursies

Wat te doen in Nerja

In de gezellige badplaats Nerja is heel veel te doen. Natuurlijk kom je hier onder andere voor het strand. De totale lengte van het strand van Nerja is wel 16 km lang en is verdeeld over meerdere baaien. Het meest bekende strand van Nerja is Burriana.

Balcon de Europa
Balcon de Europa

Een prachtige baai met veel faciliteiten. Je kunt hier kano´s of waterfietsen huren. Het is hier meestal gezellig druk. Als je liever naar een wat rustiger strand gaat dan zou je eens aan de weg tussen Nerja en Torrox kunnen kijken.

Nerja is bekend om de druipsteengrotten die even buiten deze plaats liggen. Het zijn indrukwekkend grote grotten. Er zijn hier muurschilderingen van 20.000 jaar geleden gevonden. Je kunt hier met het toeristentreintje of met de openbare bus naartoe.

Ook leuk om te doen is een bezoek brengen aan het dorpje Frigiliana dat 5 km landinwaarts ligt. Het is een prachtig wit dorpje met veel leuke steegjes en hofjes. Je kunt in de natuur wandelen en je hebt prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Frigiliana is gemakkelijk te bereiken met de taxi of de openbare bus. Eventueel kun je Frigiliana ook georganiseerd bezoeken.

Excursies in Nerja Boeken!

Mocht je een keer zin hebben om iets meer van de streek te zien dan worden er verschillende excursies in Nerja aangeboden. Houd je van natuur dan zou je het spectaculaire natuurpark El Torcal kunnen bezoeken.

Camino del Rey
Camino del Rey

Wil je het nog wat spannender dan is de excursie naar de Caminito del Rey misschien iets voor jou; Een duizelingwekkende wandeling op 100 meter hoogte.
Of ga mee naar Granada waar je het Moorse verleden van Andalusië leert kennen. Het Alhambra is een bouwwerk dat je gezien wilt hebben! Ook Málaga is een hele leuke stad. Het bruist van het leven in de markt, het centrum en de haven. Ontdek Andalusië!

Neem contact met ons op in het geval je vragen hebt.

Ga naar het overzicht van al onze excursiesBoeken!

Complete rondreizen door Andalusië vind je bij Tejeda Travel