excursies in Almunecar

excursies in Almunecar

Excursies in Almunecar Boeken!

Je bent op vakantie in Almunecar. Wat is hier allemaal te doen?
Tejeda Tours biedt verschillende excursies in Almunecar aan. Ga met ons mee!

  • Kleine groepen
  • Rustig tempo
  • Voldoende vrije tijd
  • Nederlands sprekende gids
  • Comfortabele 9 persoons bus

Ga naar het overzicht van al onze excursies

Wat te doen in Almunecar

Almunecar is een wat grotere levendige plaats aan de Costa Tropical. Naast het strand is er nog veel te zien en te doen. Het strand is een dubbele baai.

de kust bij Almunecar
de kust

Met in het midden een punt waarop een Moors kasteel is gevestigd; het Castillo de San Miguel. Dit kasteel is toegankelijk en er is een museum in gevestigd. Vanuit hier heb je natuurlijk schitterend uitzicht over de zee.

Mocht je een auto ter beschikking hebben dan kun je uitstapjes maken naar bijvoorbeeld de haven van La Herradura. Hier kun je boten of kano´s huren en de rotsige kust ontdekken. Een andere mogelijkheid is om naar de bergen van de Sierra Nevada te rijden. Vooral aan de zuidflank, de Alpujarras, vind je veel mooie dorpjes en kun je goed wandelen. Uit de Alpujarras komt de heerlijke Spaanse ham.

Rijdt zeker ook een keer langs de kustweg naar Nerja. Je hebt hier leuke uitkijkpunten en onderweg zijn een paar mooie baaien met stranden te vinden.

Excursies in Almunecar Boeken!

excursie Caminito del Rey
Caminito del Rey

Wil je deelnemen aan een excursie om wat meer van het land te zien dan zou je met Tejeda Tours mee kunnen gaan. We organiseren excursies in kleine groepen en een rustig tempo. Zo zou je met ons mee kunnen naar de prachtige stad Granada. Het Moorse kasteel Alhambra moet je hebben gezien!

Veertig kilometer boven Málaga ligt de stad Antequera. Dat is een hele interessante stad die je bezoekt als je deelneemt aan de excursie naar het indrukwekkende natuurpark El Torcal. Hier kun je prima wandelen. Nog een andere mogelijkheid om de natuur in te trekken is de excursie Caminito del Rey. Een adembenemend pad op grote hoogte die je door de kloof bij El Chorro brengt.

Neem contact met ons op in het geval je vragen hebt.

Ga naar het overzicht van al onze excursiesBoeken!

Complete rondreizen door Andalusië vind je bij Tejeda Travel