excursie Málaga

excursie Málaga

Excursie Málaga Boeken!

Op excursie Málaga met Tejeda Tours. Ga met ons mee!

  • Kleine groep (maximaal 6 personen)
  • Comfortabele 9 persoons bus
  • Rustig tempo en voldoende vrije tijd
  • Hoogtepunten maar ook verborgen plekjes
  • Nederlands sprekende gids

Programma

  • de excursie Málaga wordt op donderdag uitgevoerd
  • duur gehele excursie ongeveer 8 uur
  • stadswandeling van ongeveer 3 uur
  • vrije tijd voor lunch en eigen invulling
  • bezoek kasteel Gibralfaro met de bus

PrijsBoeken!

Deze excursie Málaga kost EUR 90,- per persoon.
Inclusief: vervoer, gids, koffie met broodje, entree Alcazaba en Gibralfaro.
Opmerking: Deze excursie kan ook als privé excursie worden geboekt.

Beschrijving excursie Málaga

Rond 9 uur word je opgehaald door de gids. De groep is klein (maximaal 6 personen) dus we zijn ook zo op pad. Op naar Málaga!

excursie Malaga stadsgezicht
stadsgezicht

Na aankomst bezoeken we de overdekte markt Atarazanas. Deze levendige versmarkt is gehuisvest in een prachtig gebouw uit de 19e eeuw en ligt in het historisch centrum van de stad. Het gonst er van de bedrijvigheid en het is een feest van geuren en kleuren. Je hebt de tijd om de markt op eigen gelegenheid te verkennen.
Na de markt gaan we naar een typische Spaanse cafetaria en trakteert de gids op koffie met een broodje. Gesterkt gaan we verder op ontdekkingstocht. Via de Plaza de Constitución en het bisschoppelijk paleis komen we bij de kathedraal. Deze kathedraal mist een toren en wordt daarom Manquita (de éénarmige) genoemd. Als je wilt is er tijd om de kathedraal te bezoeken (entree is EUR 5,-).

Alcazaba Malaga
Alcazaba

Aan het levendige Plaza de la Merced zien we het geboortehuis van Picasso staan. De schilder drukt een grote stempel op deze stad. Via het Romeinse theater gaan we naar de Moorse Citadel, de Alcazaba. Het bezoek aan de Alcazaba is inclusief want dit indrukwekkende bouwwerk wil je niet missen. Het fort is gebouwd aan het begin van de Moorse overheersing van dit gebied van Spanje en erg goed bewaard gebleven.

Gibralfaro Málaga
Gibralfaro

Na het bezoek aan de Citadel is het tijd om te lunchen en is er vrije tijd tot 16 uur. Als je het leuk vindt ga je met de gids mee. Als je liever op eigen houtje gaat lunchen kan de gids je nog wat goede tips geven. Een hele fijne plek is in ieder geval de nieuwe jachthaven van Málaga. Hier kun je heerlijk op een terras zitten en over het water kijken.
Om 16 uur is het verzamelen en rijden we met onze bus naar het laatste hoogtepunt van deze excursie Málaga; we bezoeken het kasteel Gibralfaro dat boven op een heuvel ligt. Vanaf de kasteelmuren heb je een schitterend uitzicht over de gehele stad en de omgeving.
Daarna gaat het weer terug naar de opstaplaats. Het einde van een mooie excursie Málaga!

Neem contact met ons op in het geval je vragen hebt.

Ga naar het overzicht van al onze excursiesBoeken!

Complete rondreizen door Andalusië vind je bij Tejeda Travel